Welkom bij Mishra's Playground

Duik in de wereld van spellen en hobby's bij Mishra's Playground, dé plek in Halle waar passie voor games tot leven komt. Hier vind je niet alleen een breed assortiment aan spellen, accessoires en hobby games, maar ook een unieke ervaring.

Online shop  

Jouw ultieme bestemming voor hobby games in Halle!

Ontdek Mishra's Playground
iPhone

Uitgebreide collectie

Net zoals elk mens is ook elke spelliefhebber uniek. Ieder met zijn eigen interesses en smaken. Daarom bieden we een divers assortiment aan bordspellen

Speel, ervaar, deel

Mishra's Playground in Halle is niet zomaar een winkel; het is een ontmoetingsplaats waar passie voor kaartspellen tot leven komt.

Miniatuurgames

Of je nu een fan bent van Warhammer, Star Wars Legion, of A Song of Ice and Fire, wij hebben het allemaal.

Rollenspelen

Niet alleen kun je bij ons de spellen aanschaffen, maar we bieden ook een speciaal ingerichte ruimte aan waar je rollenspellen kunt beleven

Schilderavonden

We organiseren regelmatig schilderavonden waar je samen met andere enthousiastelingen figuren tot leven brengt.

Eigen speelruimte

Onze speelruimte is perfect uitgerust om groepen tot 6 personen te ontvangen in een gezellige, huiselijke sfeer.

Ontdek Mishra's Playground

Mishra's Playground is meer dan een winkel – het is een gemeenschap waar elke game-liefhebber zich thuis voelt. Geniet van onze spellen in diverse knusse spelkamers, waar je gratis en in een huiselijke sfeer kunt spelen.

Mishra's Playground
Een schatkamer van spellen

Of je nu een fan bent van kaartspellen, bordspellen zoals Warhammer en Magic The Gathering, of je vaardigheden wilt aanscherpen in rollenspelen – Mishra's Playground heeft het allemaal! Ontdek ons uitgebreide assortiment, inclusief alles voor miniatuurhobby's. Doe mee met onze schilderavonden, waar we samen miniaturen tot leven brengen en deel uitmaken van een creatieve gemeenschap.

Ervaar onze spellen
Praktisch

Heb je vragen over onze spelwinkel in Halle

Of wil je je inschrijven voor een van onze boeiende evenementen of een demo aanvragen? Mishra's Playground staat klaar om je te helpen.

Ons aanbod

Miniatuur Hobbies

Miniatuur Hobbies

Mishra's Playground is jouw bestemming voor alles wat met miniatuurgames te maken heeft. Of je nu een fan bent van Warhammer, Star Wars Legion, of A Song of Ice and Fire, wij hebben het allemaal.
Kaartspelen

Kaartspelen

Met een speciale focus op populaire kaartspellen zoals Magic the Gathering, biedt onze winkel in Halle een uitgebreide collectie die elke kaartspelfan zal bekoren.
Bordspelen

Bordspelen

Ben je op zoek naar een plek waar je in de wondere wereld van boardgames kan duiken? Onze winkel is een waar walhalla voor bordspellenliefhebbers.
Rollenspelen

Rollenspelen

Niet alleen kun je bij ons de spellen aanschaffen, maar we bieden ook een speciaal ingerichte ruimte aan waar je Dungeons and Dragons en andere rollenspellen kunt beleven zoals ze bedoeld zijn.
Accessoires

Accessoires

Als gespecialiseerde game- en hobbywinkel in Halle, weten we dat de juiste accessoires essentieel zijn voor de optimale spelervaring. Daarom bieden we een uitgebreide collectie van gaming accessoires en opbergoplossingen die elk spel naar een hoger niveau tillen.
Neem contact op

Neem contact op

Mishra's Playground staat klaar om je te helpen. Jouw spelplezier staat bij ons centraal, en we zijn er om elke vraag te beantwoorden of je te begeleiden bij je volgende fantastische spelervaring.