Warhammer en andere miniatuur hobbies

Ontdek ons uitgebreide aanbod, inclusief de populaire Warhammer: Age of Sigmar en Warhammer: 40.000, en laat je meevoeren in de wereld van fantasy en sciencefiction.

Online shop  

Een wereld vol miniaturen en games

Mishra's Playground is jouw bestemming voor alles wat met miniatuurgames te maken heeft. Of je nu een fan bent van Warhammer, Star Wars Legion, of A Song of Ice and Fire, wij hebben het allemaal. Onze winkel in Halle is een schatkamer vol accessoires en essentials voor elke miniatuurliefhebber.

Creativiteit en speelplezier

Bij Mishra's Playground gaan plezier en creativiteit hand in hand. Daarom organiseren we regelmatig schilderavonden waar je samen met andere enthousiastelingen figuren tot leven brengt. Deze gezellige bijeenkomsten, aangekondigd via onze Facebookpagina, bieden de perfecte gelegenheid om je schildervaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van onze creatieve gemeenschap.

Uitgebreide collectie

Naast ons indrukwekkende assortiment spellen, bieden we ook de ruimte om jouw avonturen tot leven te brengen. Met tafels klaar voor je sceneries, die je gratis in onze winkel kunt gebruiken, is Mishra's Playground de ideale plek om je strategieën en verhalen uit te spelen.

Ontdek en leer met onze demo's

Nieuwsgierig naar miniatuurspellen of wil je je schildertechnieken verfijnen? Boek een demo bij ons. Tijdens onze demonstraties voorzien we alle materialen, dus je hoeft niets mee te brengen. Het is de perfecte kans om kennis te maken met de fascinerende wereld van miniatuurgames en om nieuwe technieken te leren van ervaren hobbyisten.

Word deel van het avontuur

Beleef de magie van miniatuurgames bij Mishra's Playground in Halle. Ontdek ons aanbod, neem deel aan onze evenementen, of boek een demo om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs en dompel jezelf onder in de wereld van miniatuurhobby's. Mishra's Playground wacht op je!